Werkgevers
0

Coppens Stal

Westerhoven, Heijerdijk 1

https://www.coppensstal.nl/

Sinds 1978 zijn we continu bezig met de dag van morgen: kijken hoe het slimmer, effectiever en efficiënter kan. Want het wiel uitvinden is één, het wiel steeds beter maken is twee. Vandaag de dag doen we dat door individuele kennis en kunde, vakmanschap , ‘talent’ en specialismen welke aanwezig zijn binnen de Coppens Groep groepsbreed in te zetten.

Wat we daarbij écht het allerbelangrijkste vinden, is dat je beschikt over het ‘Coppens Groep-DNA’; als koploper, de dag van morgen slimmer maken! Op deze manier worden we niet alleen zelf beter, maar ook de wereld rondom ons (think global). De focus ligt daarbij natuurlijk op onze klanten. Waarbij technisch maakbare, veilige, innovatieve, effectieve- en efficiënte oplossingen altijd leidend zijn.

Coppens Stal-Techniek

Coppens Stal-techniek BV, koploper in varkenshuisvesting sinds 1978, is onderdeel van de Coppens Groep. Coppens Stal-techniek is úw partner voor totaaloplossingen en -inrichtingen voor de varkenshouderij. Naast Coppens Stal-techniek bestaat de Coppens Groep uit Coppens Agri-techniek (specialist in melkwinning-, voer- en mestafvoersystemen) en Coppens Metaal-techniek (specialist in buisbewerking).

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img