Werkgevers
0

Brans Metaalbewerking

Terug naar alle resultaten

Brans Metaalbewerking

Bergeijk, Industrieweg 24

https://www.bransmetaalbewerking.nl/

Brans Metaalbewerking is een vooruitstrevend Kempisch familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar gespecialiseerd is in verspanende bewerkingen. We werken met ons team samen en zijn onszelf continu aan het ontwikkelen. Ook breiden wij regelmatig ons machinepark uit, zodat wij onszelf kunnen blijven doorontwikkelen.


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de metaalindustrie? Dan is werken bij Brans Metaalbewerking in Bergeijk wellicht iets voor jou!


Door de constante groei van ons bedrijf zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde professionals die zelfstandig kunnen werken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je initiatief neemt in situaties die vragen om een proactieve houding en graag functioneert binnen een gezellig team.

Van magazijnmedewerker tot programmeur, van stagiaire tot directeur: samen dragen we allemaal ons steentje bij aan het succes van Brans Metaalbewerking! Onze kernwaarden zijn dan niet voor niets: Betrouwbaar, Eerlijk, Oprecht, Gemotiveerd, Respect.

Brans Metaalbewerking is sinds 2015 een erkend leerbedrijf. De jeugd heeft de toekomst en daarom investeren we graag tijd en energie in het opleiden van jongeren. Zo bieden we een BBL-opleiding op mbo-niveau 3 en 4 aan in samenwerking met diverse opleidingscentra zoals Summa Techniek en STODT.

Wil jij vier dagen per week werken bij Brans om praktijkervaring op te doen en één dag naar school? Stuur Piet Roijmans dan een e-mail en hij vertelt precies wat de mogelijkheden zijn. Wil je juist via de bol-opleiding stagelopen of een bijbaan bij Brans Metaalbewerking? Wij komen graag met je in contact.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img