Werkgevers
0

Bekijk Video

Open Bedrijven Dag

Op 9 april 2022 is het weer tijd voor de Open Bedrijven Dag. Bedrijven in de regio's de Kempen, Tilburg en Eindhoven openen massaal hun deuren.Doe jij ook mee? Bekijk Openbedrijvendag.nl om te kijken wat het evenement jou kan bieden. Gelijk aanmelden? Dat kan via onderstaande link.

Deelnemen aan de Open Bedrijven Dag

Waarom Werken in de Regio?

Werf zelf jouw kandidaten met onze vacaturesite

Optie 1: zelf werven

Gewoon hier. In de regio. Er is hier mooi werk te halen en te vergeven, zo vinden wij. Dat is wel te zien aan ons vacatureplatform, waarop werkgevers en werkzoekenden binnen de regio bij elkaar komen. Of je nu een losse vacature plaatst of een online wervingscampagne inzet. Meld je aan, plaats vacatures en overtuig die nieuwe medewerker om bij jou te solliciteren.

Meer over zelf werven
Wij werven jouw ideale kandidaten

Optie 2: Laten werven

Geen zin om te zoeken? Doen wij het toch voor je. Met onze kennis van (en liefde voor) de regio en een Regionaal topteam weten wij de juiste mensen wel op te snorren. We nemen je alle vragen rondom werving uit handen. En het proces trouwens ook. Hoe doen we dat? Altijd lokaal. Met oog op een echte klik (en niet de snelle winst). En: op een manier die bij jou past. Werven kan op zoveel manieren en langs zoveel kanalen. Wij weten precies welke methode het beste op jouw wensen aansluit.

Meer over laten werven

Prijzen en pakketten

voor werkgevers

Werken in de Regio is hét vacatureplatform voor bedrijven. Juist daarom hebben we verschillende pakketten om jou goed te kunnen bedienen. We hebben deze samengesteld op basis van het aantal vacatures die je per jaar mag plaatsen. Extra inkopen is altijd mogelijk, maar je profiteert van een extra scherp aanbod door groot of zelfs onbeperkt in te kopen! Kies onderstaand voor je pakket of ga voor een losse vacatureplaatsing.

Deze bedrijven ging je voor..

Bekijk alle bedrijfspagina's!

Gerelateerde blogs

alle blogs
chatbot-img