Werkgevers
0
Groot netwerk van sollicitanten in de Kempen

WERVING & SELECTIE

Wil je zelf iemand aannemen, maar heb je hulp nodig om de juiste persoon te vinden? Geen nood, voor ons is dit dagelijkse kost. Ons netwerk reikt tot in alle uithoeken van de Regio (en daarbuiten) en onze recruiters hebben veel ervaring met werving en selectie. Met onze eigen kanalen bereiken we elke dag bovendien duizenden mensen die wel oren hebben naar een nieuwe uitdaging. Bovendien zetten we je vacature ook op andere jobboards uit. Klinkt keigoed, toch?!

WERVING EN SELECTIE VOOR JOU

Werving & selectie is voor jou als...

No cure no pay bij werving & selectie

NO CURE NO PAY

En het mooiste: je loopt geen enkel risico! Werving en selectie gaat bij Werken in de Kempen op no cure no pay basis. Je betaalt dus pas wanneer iemand daadwerkelijk bij je aan de slag gaat. We rekenen daarbij een percentage van het bruto fulltime jaarsalaris, inclusief vakantiegeld, van je nieuwe medewerker. De hoogte van dit percentage is afhankelijk van een aantal factoren, zoals jouw specifieke wensen. Hierover maken we natuurlijk waterdichte afspraken.

Ja, ik wil een vacature plaatsen
Employer branding van jouw werkgeversmerk

Onderscheidende campagnes

employer branding in z'n puurste vorm - wij zetten jouw werkgeversmerk op de kaart en tonen werkzoekenden hoe het is om bij jou te werken.

Bereik maximaliseren met campagnes

Maximaal bereik

jouw vacatures worden onder de aandacht gebracht bij duizenden mensen in de regio. Zowel online, als offline. Alles voor jouw zichtbaarheid.

Altijd een vaste contactpersoon

Doeltreffend

één contactpersoon voor al jouw wervingsvraagstukken, een nauwe en betrokken samenwerking én intensieve begeleiding van werknemers op de werkvloer.

Liever een andere vorm van werving?

Kiezen voor payrolling

Payrolling

Met payrolling draaien we de rollen eens om: jij zoekt zelf een kandidaat (of je hebt al iemand gevonden) en wij regelen de hele papierwinkel. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de personeelsadminstratie en je nieuwe medewerker komt zelfs bij ons op de loonlijst. Lekker makkelijk en ideaal voor kleine ondernemers.

Vertel me meer!
Kiezen voor detachering

Detachering

Kies je voor detachering? Dan gaan wij op zoek naar een passende werknemer voor je bedrijf. Deze komt (in eerste instantie) bij ons op de loonlijst. Zo zijn wij juridisch werkgever en loop je zelf een stuk minder risico. En die administratieve rompslomp nemen wij ook voor onze rekening.

Vertel me meer!
chatbot-img