Werkgevers
0
Minder risico met detachering

DETACHERING: MINDER RISICO EN MEER FLEXIBILITEIT

Kies je voor detachering? Dan gaan wij op zoek naar een passende werknemer voor je bedrijf. Deze komt (in eerste instantie) bij ons op de loonlijst. Zo zijn wij juridisch werkgever en loop je zelf een stuk minder risico. En die administratieve rompslomp nemen wij ook voor onze rekening.

LIJKT DETACHEREN JOU WEL WAT?

Waarom detachering?

administratie uitbesteden bij werken in de kempen

HIER BESTEED JE JE ADMINISTRATIE UIT

Met detachering zoeken wij je nieuwe medewerkers en plaatsen we ze bij ons op de loonlijst. Later kun je ze zelf onder contract nemen. Wil je liever je complete personeelsadministratie bij ons optuigen? Misschien is payrolling dan iets voor jou.

LIEVER PAYROLLEN?

Liever een andere vorm van werving?

Kiezen voor werving & selectie

Werving & Selectie

Wil je zelf iemand aannemen, maar heb je hulp nodig om de juiste persoon te vinden? Geen nood, voor ons is dit dagelijkse kost. Ons netwerk reikt tot in alle uithoeken van de Kempen (en daarbuiten) en onze recruiters hebben veel ervaring met werving en selectie. Met onze eigen kanalen bereiken we elke dag bovendien duizenden mensen die wel oren hebben naar een nieuwe uitdaging. Bovendien zetten we je vacature ook op andere jobboards uit. Klinkt keigoed, toch?!

Meer informatie
Kiezen voor payrolling

Payrolling

Met payrolling draaien we de rollen eens om: jij zoekt zelf een kandidaat (of je hebt al iemand gevonden) en wij regelen de hele papierwinkel. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de personeelsadminstratie en je nieuwe medewerker komt zelfs bij ons op de loonlijst. Lekker makkelijk en ideaal voor kleine ondernemers.

Meer informatie
chatbot-img