Werkgevers
0

All Concrete Floors BV

Terug naar alle resultaten

All Concrete Floors BV

Bergeijk, Eijkereind 24

https://www.acfloors.eu/

All Concrete Floors BV te Bergeijk is een jong en dynamisch bedrijf welk zich gespecialiseerd heeft op het vlak van betonvloeren in de breedste zin van het woord. Niet alleen wat betreft de vervaardiging hiervan, maar ook op het gebied van de nieuwste methoden en technieken.

Kijk voor meer informatie op onze website www.acfloors.eu

Betrouwbaar vakwerk: Het leggen van bedrijfsvloeren is specialistenwerk. De kracht van All Concrete Floors zit hem in de combinatie van kennis ervaring, vakkundige mensen, een kritisch kwaliteitsbesef, toepassing van de beste materialen en hulpmiddelen, een duidelijke begroting, strakke werkplanning, gekoppeld aan een gezonde dosis flexibiliteit en improvisatievermogen. Deze combinatie staat borg voor betrouwbaar vakwerk. Voor de klant vertaalt dat zich in een geolied projectverloop en in kwaliteitsvloeren die de tand des tijds glansrijk doorstaan. Belangrijk hiervoor is wel dat ook de ondergrond en aangebrachte wapening van goede kwaliteit zijn. Wanneer de klant gebruik maakt van de ontwerp- en engineeringservices van All Concrete Floors is dat gegarandeerd succes. All Concrete Floors legt niet alleen nieuwe betonvloeren. Wij renoveren ook oude vloeren, zodat deze weer in optimale conditie verkeert en lang meegaat.

Kwaliteit zit in ons DNA: Het leveren van betrouwbare kwaliteit is bij All Concrete Floors een normale zaak. Dat zit in onze genen. Bij ons kan de klant ervan op aan dat zowel onze processen als producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Diverse keurmerken en certificaten onderstrepen dat.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img