Werkgevers
0

Ata Tech B.V.

EERSEL, Meerheide, 252

www.ata-tech.nl

Welkom bij Ata Tech: De specialist in licht- en audiovisuele belevingen!

Ata Tech is sinds 1999 gespecialiseerd in het realiseren van zowel licht- als audiovisuele belevingen op maat voor musea, bezoekers- en informatiecentra, science centers en uiteenlopende projecten. Adviseren, ontwikkelen en installeren van licht- en audiovisuele installaties doen wij met passie!

Wij bieden voor ieder project een passende oplossing en denken graag met met de klant mee. Denk aan interactieve opstellingen in musea waarbij licht-, beeld- en geluidseffecten optreden als reactie op de aanwezigheid van de bezoeker. Ata Tech staat voor kwaliteit, maatwerk en eerlijk advies. Ons doel is een totaaloplossing, startklaar voor de eindgebruiker.

Ata Tech is geen standaard system integrator, maar gaat op alle vlakken verder dan de ‘standaard’ en is daardoor uniek in deze markt! Wij zijn een system integrator waar, bij het zien én het uitwerken van complexe en uitdagende ontwerpen, onze natuurlijke passie naar boven komt!

Ons team bestaat uit specialisten in de licht- en audiovisuele techniek die wensen van de klant perfect vertalen en maatwerk leveren.
LEGO, Philips Museum, Naturalis, Bolidt Innovation Center en De Nederlandsche Bank zijn enkele voorbeelden uit de vele gerealiseerde projecten.


Bekijk onze website www.ata-tech.nl voor onze succesvolle projecten die we met veel passie en enthousiasme mochten realiseren voor onze opdrachtgevers!


en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img