Werkgevers
0

Autobedrijf Dirks

Terug naar alle resultaten

Autobedrijf Dirks

Bergeijk, De Waterlaat 12

http://www.autobedrijfdirks.nl/

Je kunt bij ons terecht voor de aan- en verkoop, financiering, verzekering, onderhoud en reparatie van auto’s. Betrouwbaarheid en vakmanschap, gecombineerd met betrokkenheid en persoonlijk contact, maken ons tot jouw autobedrijf. Wij hanteren ruime openingstijden en staan voor je klaar wanneer het jou uitkomt.

Wij staan ook voor je klaar als het gaat om gebruikt auto’s. Dat geldt voor alle merken. Daarnaast bieden wij de auto aan die jij wilt, ook wanneer we deze niet op voorraad hebben. Het onderhoud van jouw auto is bij ons in goede handen. Onze werkplaats is voorzien van geavanceerde apparatuur en wordt bemand door goed opgeleide monteurs en technische specialisten.

Wij zorgen ervoor dat jij zoveel mogelijk van je auto geniet. Daar zetten wij ons dag na dag vol overgave voor in. Jouw glimlach, is onze brandstof.

Jouw rijplezier. Onze drive. Dirks

Autobedrijf Dirks B.V. bestaat uit een (jong) team van ongeveer 10 mensen en is al 40 jaar erkend reparateur van Citroen in Bergeijk. Tevens doen we reparatie en verkoop van alle merken. Kijk voor meer informatie op onze website: www.autobedrijfdirks.nl.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img