Werkgevers
0

Automobielbedrijf P. van de Ven BV

Terug naar alle resultaten

Automobielbedrijf P. van de Ven BV

Vessem, Wilhelminalaan 3

www.pvandeven.nl

Automobielbedrijf P. van de Ven in Vessem is al jaren uw vertrouwde autobedrijf in Vessem en omstreken. Opgericht in 1912 en Ford-dealer vanaf 1952. Vanaf 1 mei 2019 is P. van de Ven aangesloten bij de formule Vakgarage. Daarnaast zijn wij dé Ford-specialist in de Kempen!

Vakgarage, altijd vertrouwd dichtbij! Vakgarage is een groep van ruim 300 samenwerkende garagebedrijven in Nederland, verenigd in een stichting. Vakgarage deelt kennis met elkaar, zodat wij u de allerbeste service kunnen blijven bieden, ook met betrekking tot de technische innovaties, die in snel tempo op ons afkomen.

Alles onder één dak. Het unieke van ons bedrijf is de ‘alles onder één dak’-formule. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte Fords, bieden wij nu eveneens andere automerken aan. Uiteraard blijven wij onze vertrouwde Ford specialiteiten bieden, maar daarnaast kunnen we alle andere automerken volgens fabrieksvoorschrift onderhouden en repareren. Dit geldt ook voor hele jonge auto’s, die hierdoor gewoon hun fabrieksgarantie behouden. Daarnaast bent u van harte welkom voor alle andere zaken zoals schadeherstel, apk, huurauto’s, verzekeringen, financieringen en (private) lease.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers