Werkgevers
0

Autorijschool de Toekomst V.O.F.

Terug naar alle resultaten

Autorijschool de Toekomst V.O.F.

Zelfstandige Rijschool Wij zijn met Autorijschool de Toekomst uit Reusel in 2014 van start gegaan als zelfstandige autorijschool. Vanaf het begin hebben we ons enorm ingezet om kwaliteit te bieden, gecombineerd met een open en persoonlijke benadering. Ons doel is om iedere leerling zoveel mogelijk zijn/haar persoonlijk afgestemde begeleiding te geven in een transparante en duidelijke leeromgeving.

Vakkundig & Bijscholing Wij streven ernaar om met ons slagingspercentage boven het landelijk en regionale gemiddelde te blijven. De nodige en verplichte vijfjaarlijkse bijscholing per instructeur, is voor ons een uitgelezen mogelijkheid om constant te werken aan het niveau waarnaar wij streven. De positieve reviews van leerlingen via klantenvertellen.nl laten zien dat wij de zaken serieus en vakkundig aanpakken.

Maatschappelijk betrokken Via sponsoring van o.a. sportverenigingen in de omgeving van onze autorijschool, tonen wij dat we maatschappelijk betrokken zijn. Ook zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie VRB om nog maar eens extra te onderstrepen dat wij een zeer betrouwbare autorijschool zijn. Dat is namelijk waar Autorijschool de Toekomst voor staat: transparant, persoonlijk, professioneel en uiteraard betrouwbaar.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img