Werkgevers
0

Axell Logistics

Terug naar alle resultaten

Axell Logistics

DIESSEN, De Buskes 14

https://axell-group.com/

Wij streven er naar om de meest betrouwbare partner te zijn voor middelgrote ondernemingen die op zoek zijn naar geïntegreerde logistieke oplossingen.

Over Logistics In Nederland als in Polen heeft Axell op 7 strategische locaties de beschikking over eigen warehouses. U bepaalt zelf of u gebruik wilt maken van een dedicated omgeving of een public warehouse. Ook warehouseactiviteiten op uw eigen locatie kunnen wij uit handen nemen. Door onze logistieke hotspots in Nederland en Polen zijn we in staat efficiënt vervoer tussen Nederland en Polen te faciliteren.

Met meer dan 150.000 m² aan warehouse oppervlakte biedt Axell Logistics een uitgebreid servicepakket in Nederland en Polen.

Diversiteit in dienstverlening

Onze services dekken uiteenlopende logistieke processen. Naast Standard Operating Procedures kunnen wij ook maatwerk leveren op het gebied van warehousing, transport, retail distribution, contract logistics, fulfilment en nog veel meer.

Doelstellingen

Onze doelstellingen zijn altijd gericht op het onderhouden van langdurige relaties met klanten en medewerkers. Hierdoor zijn we in staat om continu toegevoegde waarde te leveren en creatieve en klant specifieke oplossingen te bieden.

Missie geslaagd

Wij hechten veel waarde aan de wensen van onze opdrachtgevers en de eindklanten, onze missie is pas geslaagd als samen wordt gewekt als partners.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img