Werkgevers
0

Banketbakkerij

BERKEL-ENSCHOT, Knippersven 15

https://www.demaro.nl/

De wortels van het Brabantse De Maro liggen in Tilburg. Hier begon Marinus Roodklif in de vorige eeuw zijn bakkerswinkel. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een industriële bakkerij en komen onze ambachtelijke producten via de retail, horeca, groothandel, food service en out of home terecht bij de consument.

Ambacht is ons bestaansrecht Wij houden het ambacht absoluut in ere en ontwikkelen eigen recepturen waarbij enorm veel zorg en aandacht uitgaat naar de ingrediënten en het bakproces. We vinden het heel belangrijk om zelf te maken en zijn in die zin niet zomaar een leverancier.

De liefde voor banket is bij alle werknemers voelbaar, we kunnen ook echt genieten van onze eigen creaties. Dat is belangrijk. Naast dat de Brabantse gezelligheid hier erg voelbaar is, heerst er ook een cultuur van hard werken. Op die manier zijn we er gekomen en op die manier gaan we vooruit.

Groei en verbetering zijn twee belangrijke pijlers van De Maro. Want wie de beste wil zijn en wil blijven moet continu innoveren. De sfeer heeft na meer dan 80 jaar bestaansrecht nog altijd de bevlogenheid van een jong bedrijf met medewerkers die elkaar scherp houden en tegelijkertijd kunnen vertrouwen op elkaars vakkennis. Ben jij gedreven en enthousiast en voel je de klik met de ambachtelijke producten die De Maro maakt? Dan kunnen we elkaar misschien wel blij maken.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img