Werkgevers
0

Becx Verhuur

Esbeek, Notelstraat 45a

https://werkenbij.becxverhuur.nl/

Wij zijn Becx Verhuur


Mensen maken Becx Verhuur: onze medewerkers, onze leveranciers en uiteraard onze klanten. We kunnen niet zonder elkaar en daar zijn we ons als organisatie elke dag van doordrongen. Deze gedachte drijft ons om het elke dag net iets beter te doen dan de vorige.

Het stuwt ons als mensen en als bedrijf vooruit. Het zorgt ervoor dat we de klant altijd centraal stellen, dat onze medewerkers kansen en ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen en dat we technische innovaties omarmen en zelfs initiëren. De bedrijfscultuur van Becx Verhuur vertaalt zich logischerwijze naar een platte organisatie. We zijn klantgericht, snel reagerend, proactief en vooruitstrevend.

Onze medewerkers krijgen en nemen verantwoordelijkheid. Er is ruimte om jezelf uit te spreken, je te bekwamen en uit te groeien tot een volwaardige vakman of vakvrouw, ieder op zijn of haar eigen niveau. Van deze denkwijze profiteren zowel onze klanten als onze medewerkers.

Naast de menselijke en sociale kant zijn er nog twee factoren die onze manier van werken sterk beïnvloeden, te weten voertuigtechniek en informatietechnologie. Om onze verhuurvloot in optimale conditie te krijgen en te houden, innoveren we continue en bieden we technische oplossingen op maat aan. ICT speelt voor (bijna) iedereen dagelijks een belangrijke rol. Of je nu monteur bent of op de financiële administratie werkt; computers, tablets en communicatiemiddelen zijn een integraal deel van onze “gereedschapskist”.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img