Werkgevers
0

Boerboom Hout Groep

Terug naar alle resultaten

Boerboom Hout Groep

Bergeijk, Boevenheuvel 2

www.boerboom.nl

“Boerboom Hout BV is ruim 40 jaar geleden door mijn vader, Frans Boerboom opgestart als houthandel met een eenvoudige timmerwerkplaats. Na vele veranderingen, ingegeven door zijn handelsgeest, nieuwsgierigheid en interesse in techniek, is Boerboom Hout het bedrijf geworden dat het nu is. De appel valt nooit ver van de boom… Met dezelfde gedrevenheid en enthousiasme zet ik het bedrijf door naar de toekomst. De liefde voor hout en techniek, nieuwsgierigheid naar het onbekende en de drang om het steeds beter te doen, zijn mijn motivatie om Boerboom Hout nog sterker te maken.” Bas Boerboom, directeur

Boerboom Hout Groep is gevestigd in het buitengebied van Bergeijk en richt zich op de seriematige en/of massaproductie van houten producten en halffabricaten voor een diversiteit van afnemers in de Automobielindustrie, Industrie, Interieur- en Afbouwbedrijven en Meubelbranche. Door innovatieve ontwikkelingen en boeren slimheid, helpen wij onze klanten de concurrentie voor te blijven. In samenspraak met onze klanten, onze partners, komen we tot de optimale oplossing vanuit materiaal, bewerking, kwaliteit en prijs waarbij onze drie kernwaarden "Samen, Betrouwbaar en Innovatief" centraal staan. Onze missie: "Creativiteit en inventiviteit laten opleven in hout!"

Bij Boerboom Hout Groep werken ongeveer 45 collega’s. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie en er zijn korte lijntjes. Medewerkers kijken verder dan de eigen afdeling en zijn breed inzetbaar. We bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden en bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. We houden van een informele werksfeer en hebben interesse in de mens achter de collega.

Bekijk hier het artikel in het Eindhovens Dagblad over Boerboom Hout

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img