Werkgevers
0

Boomkwekerij Wil de Kroon

Terug naar alle resultaten

Boomkwekerij Wil de Kroon

Steensel, Knegselseweg 6

www.boomkwekerijwildekroon.nl

Boomkwekerij Wil de Kroon is gevestigd in het Noord-Brabantse dorp Steensel. Steensel ligt ongeveer 10 kilometer ten zuiden van Eindhoven.

Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van containerplanten. Onze teelt bestaat uit een assortiment van coniferen (Chamaecyparis, Juniperus, Picea, Thuja, Taxus) in 2 liter containers. Het totale bedrijfsperceel is ruim twee hectare groot. Het merendeel van onze planten staat buiten op lava-containervelden. Een klein aantal coniferen wordt in een cabriokas gekweekt.

Onze coniferen worden met zorg gekweekt en zijn het hele jaar door leverbaar. We streven ernaar om de planten in een uitstekende kwaliteit aan onze afnemers aan te bieden.

Wij leveren voornamelijk aan tuincentra, hoveniers, Cash en Carry, handelaren en collega-kwekerijen in diverse Europese landen. Indien gewenst kunnen we onze coniferen bij aflevering voorzien van een eigen foto-etiket. Ons assortiment proberen we af te stemmen op onze vaste klanten om zo een langdurige relatie met ze te kunnen opbouwen. Om een goede indruk te krijgen van ons bedrijf en assortiment bent u van harte uitgenodigd om eens langs te komen in Steensel.

Wij verkopen niet aan particulieren.

Wil en Nellie de Kroon

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img