Werkgevers
0

Camping de Paal

Terug naar alle resultaten

Camping de Paal

Bergeijk, Paaldreef 14

www.depaal.nl

Camping de Paal is een 5 sterrencamping gelegen in Bergeijk gericht op gezinnen met kleine kinderen in de leeftijd tot hooguit 12 jaar, midden in de Brabantse Kempen. De camping heeft vele voorzieningen, zoals een subtropisch zwembad, een theater, horeca, zandbergen, speelfaciliteiten. In 2018 werd Camping De Paal door de ANWB uitgeroepen tot de meest kindvriendelijke camping van Europa.

Camping de Paal is de beste kindercamping in Nederland. Wij zijn niet zomaar Camping van het jaar 2019 geworden, een Leading Camping in Europa en we hebben niet zomaar 5 sterren gekregen. Als het gaat om blije kindergezichtjes zijn wij namelijk dé specialist, maar eigenlijk zou je dat zelf moeten ervaren…

Kinderen worden bij ons helemaal in de watten gelegd. Ze kunnen heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, spelen in de speeltuin of met het animatieteam en ’s avonds naar een theatervoorstelling. En de papa’s & mama’s en opa’s & oma’s? Die genieten net zo van de blije kindergezichtjes als wij terwijl ze ondertussen een boek lezen of een vakantiefoto maken.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img