Werkgevers
0

Carezzo Nutrition B.V.

Terug naar alle resultaten

Carezzo Nutrition B.V.

Helmond, Scheepsboulevard 3

https://carezzo.nl/

Goede en gezonde producten voor mensen die ziek zijn, moeten herstellen en/of geen eetlust hebben, dat is ons uitgangspunt. De basis hiervoor ontstond zo’n 10 jaar geleden met de groeiende behoefte naar variatie en betere producten.

Tijd voor verandering, vonden wij. Met Wageningen University & Research en Ziekenhuis Gelderse Vallei werkten wij aan de ontwikkeling van eiwitverrijkte producten. Ons eerste product was eiwitverrijkt brood, fruitdrinks en soepen. Ondertussen is ons assortiment flink uitgebreid met onder andere kleine maaltijden, roomijs, mousse en appelmoes!

Carezzo staat voor goed voor jezelf zorgen en genieten. Niet voor niets vind je het woord ‘care’ terug in onze naam. En klinkt ‘carezzo’ je Italiaans in de oren? Dat klopt! Het betekent liefkozing of streling. En dat is precies wat wij met onze producten willen creëren. Wij gaan uit van de beleving van eten en het genieten van smaakvolle producten. Zo biedt Carezzo je het beste van 2 werelden: je kiest wat je lekker vindt en krijgt wat je nodig hebt.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img