Werkgevers
0

Caspar de Haan onderhoud en renovatie

Terug naar alle resultaten

Caspar de Haan onderhoud en renovatie

Eindhoven, Hastelweg 218

www.caspardehaan.nl/werken-bij

Als je negen generaties lang bestaat, dan weet je hoe je aan de toekomst bouwt. Dag in, dag uit werken we bij Caspar de Haan met één doel voor ogen: vastgoed verduurzamen voor de generaties die volgen. De vraag is niet óf volledig duurzaam bezit mogelijk is, maar hoe we het samen met jou realiseren. Met slimme en mensgerichte keuzes in onderhoud en renovatie. Wij wachten niet af, we pakken aan.

We leveren een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van bestaand bezit door huizen, gebouwen en complexen te onderhouden en te renoveren. Zodat mensen er graag in wonen en werken. En zodat we een gezonde, leefbare omgeving nalaten aan de volgende generaties.

Ons werk gaat over mensen. We willen ertoe doen voor opdrachtgevers, bewoners en voor onze eigen mensen. En ben je door mensen gedreven, dan weet je ook dat je samen verder komt. Onze vastbeslotenheid het samen én steeds weer beter te doen, zorgt ervoor dat we onze kennis en vaardigheden voortdurend verder ontwikkelen. En dus uitdagingen van vandaag en morgen aanpakken en oplossen. Door gewoon te ‘doen’, zorgen we voor vernieuwing waar je wat aan hebt.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img