Werkgevers
0

De Vries Projekt Design B.V.

Terug naar alle resultaten

De Vries Projekt Design B.V.

Eindhoven, Park Forum 1037

https://www.dvpd.nl/

De Vries Projekt Design bestaat sinds 1993 en is gespecialiseerd in binnen- en buitenbewegwijzering, lichtreclame, narrowcasting, huisstijlprojecten, projectinrichting en audio-visuele systemen.

Gevestigd op Eindhoven Airport worden alle producten in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en geassembleerd. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat alle producten perfect worden geïnstalleerd.

Met een jarenlange expertise op facilitair gebied en een zeer uitgebreid productenpakket zijn we in staat om alle elementen perfect op elkaar af te stemmen.

Hierdoor krijgt de opdrachtgever een uitstekende vertaling van de huisstijl en organisatie naar een duidelijk herkenbaar beeld en een heldere representatieve uitstraling. Daarbij kijken we in eerste instantie naar de organisatie en met name naar de mensen erachter en inventariseren we samen met de klant de knelpunten. Vervolgens zetten we dit om in een panklaar overzicht van producten en/of diensten. Vanzelfsprekend kijken we scherp naar het budget en vertalen dit in een oplossing die bij de klant past.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img