Werkgevers
0

Ezzy's Beek & Donk B.V.

Terug naar alle resultaten

Ezzy's Beek & Donk B.V.

Beek en Donk, Parklaan 4

https://www.ezzys.nl/

Wij zijn Ezzy’s
Vanaf het moment dat Ezzy’s begon met een klein badje in Erp, hebben we altijd voor ogen gehad dat alle zwemmers met plezier bij ons komen zwemmen. Dat ze met een glimlach naar Ezzy’s komen en met een nóg grotere glimlach naar huis gaan. Inmiddels zijn we meer dan 25 jaar en ruim 10 locaties in binnen- en buitenland verder. En we hebben nog steeds één doel: volop zwem- en werkplezier voor iedereen bij Ezzy’s, altijd!

Ezzy’s Beek en Donk
In Beek en Donk vind je ons midden in de groene long van Laarbeek. Direct gelegen aan de muziektuin van Beek en Donk geven we zwemles en organiseren we sportieve activiteiten, van banenzwemmen tot zwemfeesten. Ons gebouw aan de Parklaan herken je aan de grote glazen band. Bovendien hebben we bij deze locatie meer dan genoeg parkeermogelijkheden.

Plezier staat altijd centraal bij Ezzy’s. In de omgang met je collega’s, kinderen en ouders, maar ook zeker tijdens de lessen. Ieder kind verdient een leven lang plezier in het water. En met onze lessen zorgen we daarvoor. Wij geven dan ook niet zomaar zwemles, wij geven zwemplezierles. De leukste ervaring voor ieder kind en elke lesgever!

Bij Ezzy’s heb je continu te maken met andere gezellige collega’s, kinderen, oefenstof en materialen. Geen verveling en routine, maar afwisseling waar je inspiratie, energie en plezier uit haalt. En met een breed aanbod van scholingen en persoonlijke coaching, kun je jezelf blijven ontwikkelen. Je hebt tal van mogelijkheden om door te groeien qua uren en functies. We helpen je groeien.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img