Werkgevers
0

Fysio-Fit Hapert B.V.

Terug naar alle resultaten

Fysio-Fit Hapert B.V.

Hapert, Alexanderhof 11

www.fysiofithapert.nl

WIJ ZIJN FYSIO-FIT HAPERT
De fysiotherapeut met een brede blik vooruit

Fysio-Fit Hapert is een enthousiaste, vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk in Hapert, gemeente Bladel. Binnen de grenzen van de gemeente zijn we er voor alle inwoners. We dragen bij aan een vitaal, klachtenvrij lichaam. Dankzij onze vele specialisaties hebben we een breed aanbod binnen de fysiotherapie. Daarnaast bieden we ondersteuning voor een actieve leefstijl. Er leiden meerdere wegen naar Rome en welke afslag wordt genomen bepalen patiënt en therapeut samen.

MISSIE
Zoveel mogelijk inwoners van Bladel vitaal maken en klachtenvrij laten bewegen. Dat bereiken we door ons in verschillende klachtenbeelden te specialiseren. Denk bijvoorbeeld aan manuele therapie en revalidatie bij chronische klachten. Ook willen we een makkelijk aanspreekpunt zijn voor andere zorgverleners. Hoe meer ontwikkelingen we met elkaar delen en hoe beter we communiceren, hoe beter we de patiënten kunnen helpen.

ONZE KERNWAARDEN

  • Mensgericht: in onze praktijk voelen mensen zich gehoord en op hun gemak. Want we richten ons op de persoon, niet alleen maar op vragenlijsten en prestaties. Dat betekent onder andere dat we mentale klachten bespreekbaar maken. En verder kijken dan ons eigen vakgebied.
  • Zelfverzekerd: onze praktijk heeft alles in huis om het verschil te maken: een persoonlijke benadering, kennis en kunde én een fijn team. Wij geven gedegen advies. Kennen onze krachten. En onze grenzen. Weten we iets niet? Dan vragen we elkaar om hulp of verwijzen we door.
  • Betrokken: al onze medewerkers zijn vriendelijk en attent. We proberen alles zo goed mogelijk te regelen en altijd
    bereikbaar te zijn. Ook geven we structureel aandacht aan onze stakeholders. Uit interesse of om iemand een hart onder de riem te steken.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img