Werkgevers
0

Gebr. Stokkermans

Terug naar alle resultaten

Gebr. Stokkermans

GOIRLE, Tijvoortsebaan 7

www.stokkermans-goirle.nl

Gebr. Stokkermans sloop - grond - infra - groen

Het bedrijf Gebr. Stokkermans is opgericht in 1956 en in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround dienstverlener voor alle soorten sloopwerk en grondwerk, alsmede de bijbehorende randwerkzaamheden zoals groen rooien, asbestsanering, boren en zagen met diamant, machineverhuur, kipper- en containertransport, buitenriolering en bestrating.

Alle werkzaamheden op dit gebied worden bij ons in eigen beheer van A tot Z uitgevoerd.

We werken voor zeer afwisselende opdrachtgevers: bouwbedrijven, hoveniers, industriële bedrijven en particulieren.

Met ons uitgebreide machinepark en onze professionele (hand)gereedschappen staat Gebr. Stokkermans garant voor een goede kwaliteit en snelle service. Wij staan al jarenlang bekend als een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en om onze nauwkeurige manier van werken, de betrokkenheid bij de projecten - of ze nu groot of klein zijn - en de korte lijnen binnen onze organisatie.

Op onze bedrijfslocatie aan de Tijvoortsebaan in Goirle beschikken wij over een groot buitenterrein met daarop de juiste milieuvergunningen voor op- en overslag zand, grond, gebroken puin en van afvalstoffen uit onze eigen sloop- en grondwerken. Tevens staan er op dit terrein diverse loodsen voor stalling van het materieel en is hier ons kantoor gevestigd.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img