Werkgevers
0

Goudsmit Magnetics

Terug naar alle resultaten

Goudsmit Magnetics

Waalre, Prunellalaan 14

https://werkenbijgoudsmitmagnets.com/

Historie
Goudsmit Magnetics is opgericht in 1959 en ontwikkelt, produceert en levert sindsdien toonaangevende magneetcomponenten en -systemen. Ons hoofdkantoor staat nog altijd in Nederland, maar we werken nauw samen met onze buitenlandse vestigingen. Als groep hebben we meer dan 60 jaar kennis en ervaring, die we elke dag inzetten om onze klanten de best mogelijke producten en diensten te leveren. We zijn wereldwijd actief in een brede diversiteit aan industrieën, waaronder de automotive, food, recycling, metaal en aerospace.

Cultuur
Wij zijn Goudsmit Magnetics. Van origine zijn wij een familiebedrijf en dat vind je nog steeds terug in onze cultuur. Wij werken echt samen, vertrouwen elkaar, gaan respectvol met elkaar om en ondernemen samen veel. Samen ontwikkelen en produceren we al meer dan 60 jaar diverse magneetcomponenten en systemen die we toepassen in o.a. de automotive, food, recycling, high-tech en aerospace industrie. Vakmanschap en kennis van hoogwaardige magneettechniek maakt dat we in bijna 100 landen wereldwijd bekend staan als specialist in deze nichemarkt.

De uitdagingen binnen de techniek zijn groot en de focus ligt bij ons altijd op het resultaat. Wij zijn ervan overtuigd dat -met de juiste aandacht en samenwerking- we tot het beste resultaat komen. Onze kernwaarden zijn hierbij ons kompas: Respect, samen doen, betrouwbaar en met passie.

Zo werken wij
Goudsmit Magnetics heeft heel veel kennis over magneettechniek in huis. Van customer service tot aan aftersales en alles wat daar tussen zit. We vertalen de klantvraag naar een ontwerp en produceren het product zelf. In een demo- en testcentrum worden nieuwe producten, prototypen en materiaalstromen getest. En is het product bij de klant in gebruik genomen? Dan zorgen we ook voor passende aftersales. Onze service monteurs verrichten onderhoud en vervangen onderdelen als deze eraan toe zijn. Niks is te gek. Onze klant staat voorop.

(Bijna) alles onder één dak
We zouden eigenlijk willen zeggen: Alle kennis bevindt zich onder één dak, maar dat klopt niet helemaal. Momenteel werken we vanuit 3 panden die naast en tegenover elkaar staan. De afstanden zijn dus kort. In de nabije toekomst streven we naar een pand waar we wel alle expertises onder 1 dak kunnen vestigen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img