Werkgevers
0

Hearings B.V.

Bladel, Ambachtsweg 3D

www.hearings.nl

Hearings B.V. in Bladel (Noord Brabant) is een jonge, idealistische organisatie met een specialisme in het aanmeten en vervaardigen van op maat gemaakte oordopjes ofwel otoplastieken & oorstukjes voor met name de zakelijke markt. De productie van deze otoplastieken verloopt volledig via 3D technieken.

Onze doelstelling is om binnen afzienbare tijd een ons marktaandeel te laten groeien en een plaats te veroveren op de Europese markt met diverse innovaties en unieke nieuwe producten. In Nederland worden meer dan 3 miljoen mensen dagelijks blootgesteld aan te veel geluid. Méér dan 1,5 miljoen mensen hebben hierdoor al blijvende gehoorbeschadiging opgelopen. Dat moet tot een einde komen en daar zijn wij dagelijks mee bezig.

We zitten in de groei. Al jaren. De laatste twee jaar zien we onze omzet met meer dan 40% stijgen en dit jaar (2020) voorzien we nog een veel grotere groei. Dat komt omdat we een prachtig concept hebben & omdat we zelf produceren zijn we een zéér goede partner voor wederverkopers.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img