Werkgevers
0

Hermans Tweewielers B.V.

Terug naar alle resultaten

Hermans Tweewielers B.V.

Reusel, Kerkstraat 30

https://www.hermans-tweewielers.nl/

Dé fietswinkel waar passie en kwaliteit samenkomen! We zijn gevestigd in zowel Hapert als Reusel.

Met twee winkels bieden we een ruim assortiment aan fietsen en professioneel advies. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, mountainbike of elektrische fiets bij Hermans Tweewielers vind je altijd de perfecte match. Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ferry
Ferry kwam net na de middelbare school bij Hermans Tweewielers terecht. Hij was niet geïnteresseerd in schoolboeken, hij werkte liever met zijn handen. Via Ruud Hemans kwam hij op de opleiding fietstechniek terecht. In de praktijk leerde hij alles leren van Ruud en zo kreeg hij het vak onder de knie.

Kwaliteit
Hermans Tweewielers staat al jaren bekend om de kwaliteit van de fietsen die geleverd worden. Ferry: “We merken dat fietsen nog steeds aan populariteit groeit. De vraag naar elektrische fietsen is ontzettend gestegen, de laatste jaren. We zien ook steeds meer bedrijven die een aantrekkelijke regeling voor hun werknemers aanbieden om het woon-werkverkeer per fiets te stimuleren.

Onze medewerkers blijven up-to-date door bijscholing en hebben natuurlijk veel praktijkervaring zodat ze ook de meest innovatieve fietsen probleemloos kunnen repareren en onderhouden. Weet je wat het is? Het mechanische deel van een fiets verslijt niet zo snel, tegenwoordig ligt de uitdaging vooral in de elektronica en daar hebben we inmiddels ruime ervaring in.”

Goede naam
Ferry heeft al stevig aan de weg kunnen werken. De naam Hermans Tweewielers zal altijd blijven bestaan want die bestaat al meer dan 100 jaar en staat ook al heel lang synoniem voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img