Werkgevers
0

House of U

Eindhoven, Hoppenkuil 27

House of U is een jong bedrijf dat sterk groeit. House of U produceert op klantorder exclusieve design prints voor de internationale modemarkt en interieurmarkt. House of U staat bekend om het leveren van korte tot middellange metrages. Klant specifiek en daarom unieke hoogwaardige prints op duurzame stoffen. Onze klanten bevinden zich in de mode- en interieur-markt. Voor 20 % in Nederland en voor 80 % export, naar voornamelijk Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en 25 andere landen. Ons machinepark behoort tot de modernste van de wereld.

Ons team bestaat uit 45 enthousiaste teamspelers, die de business samen elk jaar laten groeien. Er is een vacature ontstaan voor de functie Allround Operator Print, Was en Finish.

Bedrijfscultuur Wij zijn een jonge, ondernemende club met sterke groeiambities, internationaal en zeer klantgericht. House of U is onderdeel van de Big Impact Group. Elk van ons heeft de wil om te winnen, en heeft er voor gekozen om mee te ondernemen. Door de snelle groei en de innovatieve aanpak zijn er voor elke taak uitdagende doelstellingen en vraagstukken. Samen aanpakken en samen winnen is het motto.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img