Werkgevers
0

HQ Pack B.V.

EINDHOVEN, Hurksestraat 15

https://www.hqpack.nl/

Bij HQ Pack zorgen we ervoor dat complete systemen, gevoelige en kwetsbare onderdelen veilig van de ene naar de andere locatie kunnen worden vervoerd. Wij zorgen proactief voor flexibiliteit en betrouwbaarheid om aan de eisen van onze klanten te voldoen, en altijd met plezier in het werk dat we doen. Tijdens het hele proces zorgen we ervoor dat alles wat we doen en aanraken gericht is op het leveren van een zo betrouwbaar mogelijke verzendoplossing, op de meest verantwoorde manier.

Een lokale aanpak met een mondiale voetafdruk

Omdat de meeste van onze klanten wereldwijd actief zijn, heeft HQ Pack vestigingen in drie belangrijke regio's. Ons hoofdkantoor en onze belangrijkste productiefaciliteiten bevinden zich in Eindhoven. Om lokale ondersteuning en service te bieden, hebben wij faciliteiten in Johor, Maleisië en Fremont (CA) in de VS. Elke locatie hanteert dezelfde normen, werkt met dezelfde materialen en machines, en gebruikt dezelfde technieken. Dus waar ter wereld u uw bestelling ook plaatst, u bent verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit.

Alles onder één dak

Om te voldoen aan alle hoge specificaties, kwaliteitseisen en diensten die onze klanten vragen, heeft HQ Pack alle benodigde ontwerpen, productie en diensten onder één dak. Hierdoor kunnen we het volledige proces beheren, met inbegrip van de toeleveringsketens voor materialen en de kwaliteitscontrole. Om dit effectief en efficiënt te doen, heeft HQ Pack Global een aantal zusterbedrijven die aanvullende nichediensten kunnen aanbieden.

Onze Missie

We creëren om te beschermen. Wij zorgen ervoor dat uw technologie op een verantwoorde manier veilig van het ene punt in de wereld naar het andere kan worden verplaatst, waarbij wij altijd werken volgens onze kernwaarden flexibiliteit, betrouwbaarheid, proactiviteit en plezier.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img