Werkgevers
0

Imants BV

Reusel, Postbus 2

www.imants.nl

IImants is een snelgroeiend, internationaal georiënteerd productiebedrijf. In onze vestiging in Reusel produceren we met 60 werknemers een groot scala aan eigen producten. Wij leveren aan landbouwers, akkerbouwers en loonwerkers over de hele wereld, maar ook machines voor de velden van Manchester United en de Dallas Cowboys. Imants ontwikkelt, maakt en produceert het allemaal.

De machines worden wereldwijd verkocht. Of we nu leveren in Reusel of in Noord-Amerika, wij streven altijd naar een hoge kwaliteit en tevreden klanten. “We doen het goed of we doen het niet” is daarom een uitspraak die je vaker bij ons hoort.

Bij Imants worden onze machines vanaf het ruwe staal tot een afgewerkte machine geproduceerd. Geen dag is hetzelfde want de machines worden op bestelling gemaakt. Onze machines zijn uniek en worden door een hecht team dat nauw samenwerkt geproduceerd.

Samen met een gezellig “kempisch” team weet je elke dag ons bedrijf een stapje beter te maken. Zo werken we geregeld met consultants die meekijken hoe we het proces kunnen verbeteren, hebben lassers een eigen lascabine en werken we in de fabriek sinds kort met digitale schermen zodat tekeningen en opmerkingen meteen verwerkt kunnen worden.

Daarnaast krijg je bij Imants ruimte om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied. Wij hechten bij Imants veel belang aan de gezondheid van ons personeel. Zo is er elke dag vers fruit en hebben wij het programma Imants elke dag fitter. We werken hard met oog voor jou als medewerker, klant of dealer.

Een tevreden medewerker, maakt een tevreden Imants.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img