Werkgevers
0

Interieurbeplanting De Klerk B.V.

Terug naar alle resultaten

Interieurbeplanting De Klerk B.V.

VELDHOVEN, De Run 4236

www.de-klerk.nl

Groen is niet alleen een kleur, het is een mindset. Het gaat over zorgzaamheid, groei, vernieuwing en duurzaamheid. Bij De Klerk is elke plant een symbool voor deze waarden. We geloven dat een plant niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een middel is om een gezonde leefomgeving te creëren, zakelijk en privé.

Zoals een plant sapstromen heeft die versnellen als je je hand eromheen legt, zo hebben ook mensen behoefte aan aandacht en zorg. Bij De Klerk draait alles om die aandacht en die zorg. Onderhoud is daarbij ons sleutelwoord. Waar doe je het goed, waar kom je volledig tot je recht? Het gaat om voeling en voeding, groei en bloei. Zodat alles in goede aarde valt.

Of je nu onze klant of opdrachtgever, leverancier of collega bent: een typische 'De Klerk’ treedt jou altijd met dezelfde echtheid en eerlijkheid tegemoet. Onafhankelijk en integer. In ieder van ons herken je ondernemingsgeest en de hang naar kwaliteit. De Klerk is een plek waar mensen met trots werken, waar ze zich gehoord en gezien voelen, en waar ook zij de kans krijgen om boven zichzelf uit te groeien. Want groei in de breedste zin van het woord, daar richten we ons op. Met plant en klant leggen we een duurzame basis. We doen het samen.

Sinds 1950 geworteld in Eindhoven zijn we als familiebedrijf uitgegroeid van een gerespecteerde bloemist tot toonaangevende onderneming in interieurbeplanting die adviseert, levert en verzorgt in heel Nederland én in België en Duitsland. Voor de zakelijke en particuliere markt, en met een piek in de kerstperiode! Een transformatie die we ooit klein zijn gestart, maar die 100% onze heldere focus, doorzettingsvermogen en streven naar duurzaamheid weerspiegelt.

We leiden onze groenspecialisten zelf op. Dat betekent initiatief nemen, verantwoordelijkheid dragen voor ons vak, en bovenal kennis delen en inspireren. Pionieren doen we op het gebied van groendesign, bijvoorbeeld door samen met partners creatief ontwerp te leveren. Zo verzorgen we het volledige traject vanaf het eerste idee naar een eindeloos gezonde leefomgeving.

Van plan naar plant tot klant. De kracht van De Klerk -eerst als familiebedrijf, nu als community- is het gemeenschapsgevoel en de gedeelde passie voor groen. Alles draait om de verbinding tussen klant en plant. Alleen door het samen te doen, ook echt met de eindgebruiker, ontstaat die rijke voedingsbodem voor groei. Dus samen leggen we die hand eromheen, samen vieren we nieuwe knoppen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img