Werkgevers
0

iS Wand & Plafond Systemen

Terug naar alle resultaten

iS Wand & Plafond Systemen

Bergeijk, Den Belleman 1

http://www.iswandenplafond.nl/

Al meer dan 35 jaar ontwerpen en produceren wij zelf ontwikkelde systeemwanden. In de loop der jaren is dat uitgegroeid tot een brede productrange met vele specifieke toepassingsmogelijkheden.

De praktijk heeft ons geleerd dat geen opdracht hetzelfde is. Elke ruimte heeft zijn specifieke behoefte qua inrichting. Een prettige sfeer in een gebouw draagt bij aan het welzijn van medewerkers, gebruikers en bezoekers. Bepalende factoren hiervoor zijn de functionaliteit en uitstraling van de binnenruimtes. Onze visie is dat de sfeer van de binnenruimtes moet aansluiten op de identiteit van uw organisatie.

Niet standaard is bij ons standaard! iS Wand & Plafond systemen kent een ongekende flexibiliteit als het aankomt op maatwerk en snelle leveringen. Wij zijn ingericht op het aanbieden van een totaal pakket van producten en diensten. Met ons machinepark produceren we uw wandsystemen op maat en binnen de gewenste planning. Waar mogelijk vernieuwen en verbeteren we onze productielijnen en leveren desgewenst prefab, zodat op locatie enkel nog de wanden en kozijnen nog hoeven te worden afgemonteerd.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img