Werkgevers
0

Kennis Totaal Techniek B.V.

Terug naar alle resultaten

Kennis Totaal Techniek B.V.

EERSEL, Hazenstraat 6

https://www.kennistotaaltechniek.nl/

Is de klant op zoek naar een installateur die een woning of bedrijfspand kan voorzien van geheel nieuwe bekabeling, verlichting en schakelaars? Of overweegt de klant zonnepanelen te nemen en zijn zij op zoek naar advies over hoe er ook op andere manieren energie bespaard kan worden? Of wil de klant gewoon een lampje laten ophangen? Dan zijn zij bij KENNIS TOTAAL TECHNIEK op de juiste plek!

Kennis Totaal Techniek staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid en is van alle markten thuis als het gaat om techniek. Ook voor besturingstechniek, automatisering en slimme schakelingen kan een klant bij ons terecht.

CORNÉ KENNIS

Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer. Al van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in alles wat met elektronica en besturing te maken had. Later heb ik hiervoor de bijbehorende opleidingen gevolgd en heb deze succesvol en met plezier afgerond.

De afgelopen jaren heb ik zowel nationaal als internationaal veel ervaring opgedaan in de elektro-, installatie- en besturingstechniek. Ook projectmanagement behoort tot mijn kwaliteiten.

Mijn mening is dat er vaak technieken en toepassingen worden toegepast die in mijn ogen anders en daarmee ook goedkoper kunnen worden gerealiseerd. Dit is voor mij dan ook de grootste uitdaging!

Een goed voorbeeld hiervan is dat ik zelf een domoticasysteem heb ontwikkeld welke voor zowel particulieren als bedrijven geschikt is. Door samenwerking met andere, veelal kleine ondernemers, kunnen we complete bouwprojecten aannemen en realiseren. Door onze sterke groei hebben we vanaf 2018 vast personeel in dienst genomen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img