Werkgevers
0

De Buitenjan / Klimrijk

Terug naar alle resultaten

De Buitenjan / Klimrijk

Veldhoven, Turfweg 9

https://www.klimrijk.nl/

Gelegen in de prachtige bossen van Veldhoven ligt Klimrijk Brabant. Ontdek het onlangs vernieuwde klimparcours van dit klimbos. Test jouw klimkunsten op één van de vijf verschillende routes met elk een eigen moeilijkheidsgraad. Klim via klimnetten van boom naar boom, stap op een vliegend skateboard en zweef tussen platformen. Klimrijk Brabant zit boordevol verrassingen.

Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar Kinderen, die langer zijn dan 1.30 meter, en volwassenen kunnen zich helemaal uitleven op de vijf grote parcoursen van Klimrijk Brabant. Maar ook kleintjes kunnen de bomen in. Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er namelijk twee speciale parcoursen. Tickets voor kinderen vanaf 4 jaar en tot en met 1.30 meter kunnen via de website van Klimrijk Brabant worden gekocht. Wij verkopen tickets voor kinderen vanaf 1.30 meter en volwassenen vanaf 14 jaar.

Ecologisch klimbos Het vernieuwde klimparcours van Klimrijk Brabant is gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Ook kunnen de platformen met de bomen meegroeien.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img