Werkgevers
0

Koot Automation & Service B.V.

Terug naar alle resultaten

Koot Automation & Service B.V.

Asten, Heizeecht 6

https://www.kootautomation.nl/

Door de jaren heen heeft Ferry Koot een team van medewerkers om zich heen verzameld om in-house alle aspecten van de speciaalmachinebouw te kunnen bieden. Een kleine greep uit deze disciplines zijn, verkopers, constructeurs, tekenaars, monteurs binnen- en buitendienst, programmeurs en elektrodesign.

In 25 jaar is Koot Automation & Service B.V. uitgegroeid tot een bedrijf met 30 vaste medewerkers en een vijftal vaste studenten die intern worden opgeleid tot multi-inzetbare medewerkers.

Ter completering van het automatiseringspakket kan Koot Automation een compleet assortiment aan randapparatuur voor de kunststofindustrie leveren. En om optimale service op de door Koot Automation geleverde apparatuur te kunnen bieden, beschikken we over een eigen service- en onderhoudsafdeling.

Uitbreiding pand Vanuit de gestage groei werd de in 1998 betrokken huisvesting in 2003 te klein en is er voor gekozen een eigen pand te laten bouwen met een totale oppervlakte van ca. 2100 m². Vanuit deze ideale locatie werkt Koot Automation & Service B.V. als team aan gedeeltelijke en totaaloplossingen voor haar klanten.

De werkplaats is opgedeeld in een ‘vieze’ hal voor de eigen onderdeelvoorziening incl. 3 CNC freesbanken en een ‘schone’ hal waarin de automatiseringen geassembleerd, geprogrammeerd en getest worden. Door de aankoop van een 2e aangrenzend pand beschikt Koot Automation nu over de mogelijkheid om uitgebreide demo’s te geven voor haar klanten.

Ter completering van het automatiseringspakket kan Koot Automation een compleet assortiment aan randapparatuur voor de kunststoffenindustrie leveren.

Uitdaging De kunststofsector is een tak met een groot spanningsveld tussen productiehoeveelheid en terugverdientijd. Een uitdaging die Koot Automation dagelijks met plezier en passie aangaat bij het bedenken van de passende oplossing. Veelal kunnen de geboden oplossingen als low-cost automatisering gerealiseerd worden.

Binnenshuis productie van halffabricaten Koot Automation is uitgegroeid tot een stabiele partner die in staat is een ’total support’ oplossing aan te bieden voor de spuitgietindustrie. Een compleet team met een compleet programma van producten en diensten staat voor u gereed. Door het in eigen huis uitvoeren van alle disciplines is Koot Automation & Service in staat om net datgene meer te kunnen leveren dan standaard. Alle randapparatuur wordt gebruiksklaar geleverd, incl. kabel en stekker bijvoorbeeld. Ook voor service kan teruggevallen worden op een team van buitendienstmonteurs met een lange ervaring in het werken met apparatuur voor de kunststofverwerkende industrie.

Kortom: de perfecte partner voor u!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img