Werkgevers
0

Leidingshop

Bergeijk, Eijkenakker 1

www.leidingshop.nl

Leidingshop is een snelgroeiende webshop gevestigd in Bergeijk. Daar waar we ooit zijn begonnen met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we intussen uitgegroeid tot een webshop met winkel waarbij je alle benodigdheden vindt voor je klus in én rondom huis. Niet alleen de thuis klusser, maar ook (grote)bedrijven weten ons inmiddels te vinden!

Ons specialisme is vooral de verkoop van installatiemateriaal. Maar naast installatiemateriaal kun je ook terecht voor alles wat je nodig hebt voor het aanleggen en onderhouden van een beregeningsinstallatie, het (milieubewust)afvoeren van hemelwater, rioleringsartikelen, de aanschaf van een waterpomp en vijverbenodigdheden.

Onze bedrijfscultuur is gericht op kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we voor 100% achter staan. We vinden ook niets belangrijker dan dat onze klanten met een goed gevoel de winkel of webshop verlaten. Dit doen we met én voor elkaar. We zien dit dan ook terug in de reviews, we worden namelijk beoordeeld met een 9.2 en daar zijn we supertrots op!

Ben jij opzoek naar een klein, maar snelgroeiend bedrijf waarin de mogelijkheden eindeloos zijn en waar iedereen het beste beentje voor zet? Dan zit je bij ons goed.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img