Werkgevers
0

LEKK B.V.

Bladel, Eikenbos 5

https://www.lekk.nl/

LEKK is een gespecialiseerd en dynamisch adviesbureau met ruime werkervaring op het gebied van non-destructief onderzoek naar lekkages en complexe vraagstukken ten aanzien van overlast door vocht, lekkage en schimmel.

Met passie werken wij aan een gezonder leefklimaat en de gezamenlijke oplossing van uw probleem. Onze medewerkers zijn actief vanuit geheel Nederland, waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in Bladel, het hart van de Benelux.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, waarbij specialistische kennis, focus, betrouwbaarheid en heldere communicatie de kernpunten zijn waarop onze klanten kunnen rekenen.

Het doel van LEKK is om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren. De gemiddelde Nederlander brengt het grootste deel van zijn leven door in gebouwen. Vooral in de eigen woning. Het binnenmilieu van een pand of huis heeft direct effect op uw gezondheid, uw energieniveau en uw levenslust. Een goede vochtbalans, optimale verwarming, ventilatie en koeling zijn niet alleen essentieel voor u als gebruiker of bewoner, maar ook voor de conditie van uw pand.

Als één van deze zaken verstoord is, kan LEKK onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de exacte oorzaak van het vochtprobleem of de comfortklachten zoals tocht. Met ons rapport in de hand kunt u naar de juiste partij om de verbeterpunten van uw pand aan te pakken. Onze rapportages zijn zo betrouwbaar, dat zij ook doorslaggevend zijn in het beslechten van juridische geschillen tussen partijen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img