Werkgevers
0

Mansveld Elektrotechniek B.V.

Terug naar alle resultaten

Mansveld Elektrotechniek B.V.

Eindhoven, Le Havre 1

www.mansveld.nl/vacatures

Welkom bij Mansveld: huis van techniek De 325 medewerkers van Mansveld Techniek (ook wel 'Mansvelders' genoemd) werken elke dag met hart en ziel aan uiteenlopende projecten. Dat is de persoonlijke kant van techniek. Wij geloven dat onze klanten niet met Mansveld werken, maar met de ménsen van Mansveld. Op alle vlakken! Samen zorgen we voor een succesvolle uitvoering van deze projecten.

Mansveld is je vertrouwde partner voor elk vraagstuk op het gebied van elektrotechniek. Onze teams met elk hun eigen specialisme, helpen onze klanten op alle vlakken van techniek. Zo bundelen we al de krachten binnen Mansveld Techniek tot een huis van techniek.

Zie jij jouw toekomst in de techniek? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste leerlingen en ervaren technici! Op www.mansveld.nl/vacatures vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Wil jij samen met een team aan de slag op gave projecten in de omgeving van Eindhoven? En ben je op zoek naar ontwikkelingsmogelijkheden, maar ook naar gezelligheid en plezier in je werk? Dan ben je bij ons (h)echt Brabants familiebedrijf aan het juiste adres!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in