Werkgevers
0

Nummer Zestien

Bladel, Sniederslaan 16

www.nummerzestien.eu

NUMMER ZESTIEN YOUR FASHION STORES

Vier winkels, allemaal gevuld met het nieuwste van het nieuwste op modegebied, dát is Nummer Zestien Your Fashion Stores. De plek waar je als eerste kennismaakt met de trends voor het komende seizoen. Waar ons personeel altijd bereid is tot een goed en persoonlijk advies, om samen tot dé perfecte outfit te komen. De plek met het meest uitgebreide merkenpakket van de regio op het gebied van kleding, aangevuld met schoenen en accessoires. Waar de koffie altijd klaarstaat, zodat winkelen puur ontspanning wordt.

1800m² meter mode verdeeld over vier winkels met ieder een eigen sfeer en de makkelijke webshop voor winkelen op elk moment van de dag, dat is Nummer Zestien Your Fashion Stores.

Bij Nummer zestien Generation Store in Bladel vindt u dé grote merken dameskleding en herenkleding voor elk kleedmoment dat u maar kunt bedenken. Van sportief en casual tot de meer geklede actual-wear, en dat alles natuurlijk geïnspireerd door de laatste trends op modegebied.

De OOTD Fashion for Women store voor jonge trendy en high fashion voor jonge en trendy dames: “OOTD” staat voor “Outfit Of The Day” want elke dag vind jij hier de laatste nieuwe trends in fashion. Kleding passen is echt een feestje bij OOTD!

HET GROOTSTE MERKENPAKKET VAN DE REGIO! Bij Nummer Zestien Your Fashion Stores vind je het grootste merkenpakket van De Kempen. Dit seizoen brengen we wel 70 verschillende topmerken. Een uniek aanbod voor de regio. Van sportief en casual tot zeer trendy en echte jeans. Van vriendelijk geprijsd tot meer exclusief en allemaal met een eigen stijl en uitstraling.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img