Werkgevers
0

Polned BV

Bergeijk, Kennedylaan 16

Polned Uitzendbureau is een goed georganiseerde en professioneel werkende internationale arbeidsbemiddelaar. Polned is specialist in het aanbieden van flexibele, gemotiveerde en vakkundige internationale arbeidskrachten, van veelal Poolse nationaliteit. Polned Uitzendbureau levert een kwalitatieve dienstverlening waarbij het zich richt op een optimale prijs-/productiviteits- verhouding, waardoor klanten hun concurrentiepositie blijvend kunnen verbeteren.

Polned Uitzendbureau streeft naar een eerlijke en professionele samenwerking met zowel klanten als werknemers. Dit komt nadrukkelijk tot uiting in de manier waarop wij met onze mensen omgaan. Onze dienstverlening is voor een belangrijk deel afhankelijk van de kwaliteit van onze mensen. Daarom investeren wij in onze werknemers.

Als werkgever kenmerkt Polned zich als een open en platte organisatie waar teamgeest en professionele vooruitgang belangrijke drijfveren zijn. Omdat we werken met internationale arbeidskrachten zien wij het als onze taak om onze werknemers te ondersteunen op het gebied van wonen, werken en leven.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers