Werkgevers
0

Puro B.V.

Steensel, Stevert 34

www.puro.nl

Puro B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatieve honden- en kattenvoeding binnen zowel Nederland als België, Duitsland en Frankrijk. Puro heeft in de afgelopen jaren reeds veel trouwe klanten aan zich weten te binden door voor hen unieke samenstellingen te bedenken en te produceren. Ondanks deze reeds jaren beproefde en succesvolle manier van werken, deinst Puro er niet voor terug om te blijven innoveren. Puro blijft steeds op zoek naar nieuwe en innovatieve recepten, waarbij altijd gekozen wordt voor een ideale mix aan natuurlijke grondstoffen.

Klanten van Puro zijn dierenspeciaalzaken, hondenpensions en fokkers. Maar ook de particuliere klant kan bij Puro terecht. Via de webshop worden er dagelijks particuliere klanten vanuit met name Nederland en België voorzien van natuurlijk lekkers voor hun trouwe viervoeters.

Samen met een klein team van ervaren en enthousiaste medewerkers wordt er bij Puro iedere dag weer met passie gewerkt aan het belangrijkste doel van het bedrijf: het maken van kwalitatief uitstekende en natuurlijke voeding voor honden en katten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers