Werkgevers
0

Redie Interieurs

Terug naar alle resultaten

Redie Interieurs

Oirschot, De Scheper 217

www.redie.nl

REDIE INTERIEURS

Redie Interieurs realiseert interieurprojecten op maat. Van unieke enkelvoudige projecten tot concepten en serieproducties. We zijn specialist in engineering, productie en montage. Creatief in de vertaling van routing, materiaal en techniek. Alles begint met een goed idee. Wat het ook is, wij kunnen het bouwen: Redie vertaalt elke visie naar een maakbaar interieur. Simpel als het kan, intelligent als het moet. Zo maken wij ieder idee en interieur nóg beter.

We werken met een team van zeer ervaren branchespecialisten vanuit een ultramodern machinepark. Het interieur wordt, indien gewenst, in samenwerking met een montageploeg gemonteerd op locatie. We zijn trots op de lange termijn relaties, die we onderhouden met onze klanten. We geloven dat persoonlijk contact, korte lijnen, meedenken en gewoon goed werk leveren hiervoor essentieel zijn.

SOCIAL RETURN: STAGIAIRES BIJ REDIE INTERIEURS

Redie is een erkend leerbedrijf en biedt per jaar 2 tot 5 stagiaires een stageplaats aan. Het overgrote deel van de stagiaires volgt een opleiding in de meubelbranche, maar vaak volgt er 1 stagiair(e) een andere richting (bv administratief of technisch).

Onze doelstelling is het overbrengen van kennis op de volgende generatie. Met als uiteindelijke doel om stagiaires enthousiast te maken voor het vak, met name voor Redie om de jongeren voor de toekomst te binden.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers