Werkgevers
0

Refresco Benelux B.V.

Terug naar alle resultaten

Refresco Benelux B.V.

Maarheeze, Oranje Nassaulaan 44

werken-bij-refresco

De Refresco Group is 's werelds grootste onafhankelijke bottelaar van frisdranken en vruchtensappen. Dit doen we samen met ruim 10.000 medewerkers op meer dan 60 productielocaties in 12 landen. Naast de efficiëntie van onze bottelprocessen, bieden we totale supply chain-oplossingen, van planning en sourcing van grondstoffen en verpakkingen tot opslag en transport. Refresco Benelux is de Business Unit waar de productie plaatsvindt voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken.

Eindeloze kansen
Bij Refresco zijn er eindeloze mogelijkheden om je carrière te ontwikkelen in een snel veranderende omgeving. We helpen je om je sterke punten te onderscheiden en uit te bouwen, je kracht te koesteren en de ruimte en training te geven om verder door te groeien.

Een trotse cultuur
We zijn een gezond productiebedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. Onze cultuur is gebaseerd op onze ondernemersmentaliteit waar we mensen de vrijheid geven om zelf met ideeën te komen en plannen uit te voeren die bijdragen aan het succes van ons bedrijf. Door onze ideeën en krachten te bundelen in samenwerkende teams krijgen we meer voor elkaar.

Voel je gewaardeerd
We bieden competitieve beloningen om getalenteerde medewerkers aan te trekken en te behouden. Je krijgt de kans om zaken in gang te zetten, erkend te worden voor wat je doet, samen te werken met leuke, interessante collega's en te werken met enkele van de coolste merken ter wereld.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img