Werkgevers
0

Sanders Fourage

Terug naar alle resultaten

Sanders Fourage

SOMEREN, Vaartje 45a

https://sandersfourage.nl/

In 2007 word Sanders Fourage opgestart door de broers, Robin en Dave Sanders. De Gebroeders Sanders komen uit een familie met agrarische achtergrond en zijn zo het vak ingerold. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei en ontwikkeling doorgemaakt. Om dit door te zetten word in 2014 Hugten Fourage BV (voorheen: Jos Lammers Fouragehandel BV) overgenomen. Een bedrijf dat al sinds 1915 actief is in de fouragehandel. Onze speerpunten zijn altijd service en kwaliteit geweest. Je zult in ons een goede en betrouwbare leverancier vinden met een uitgebreid assortiment. Sanders Fourage is helder in wat we bieden: gewoon een goed product voor een nette prijs. Heb je behoefte aan meer informatie of wilt je even bijpraten bij een kopje koffie? Aarzel niet en laat het ons weten, je bent altijd welkom.

Sanders Fourage stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de producten. Ons hooi is afkomstig uit verschillende berggebieden in Europa.

We gaan vooraf kijken naar de velden. Vóór het maaien inspecteren we de kwaliteit. Bij ons leidt te veel onkruid tot afkeur. Wij gaan voor alleen het beste eindproduct. Ook als het product schaars is, bijvoorbeeld bij slechtere oogsten, zorgen we dat onze klanten toch geleverd krijgen wat nodig is. Daarnaast staan een goed advies en goede bereikbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Sanders Fourage is flexibel en zoekt altijd een passende oplossing. En heeft u zelf geen los mogelijkheden is dat bij Sanders Fourage geen probleem. Als u dat wenst lossen en plaatsen wij de producten op de gewenste plaats met een van onze meeneemheftrucks. En tenslotte: als u niet tevreden bent ruilen we het om. Niet goed? Hooi terug! Dat is service volgens Sanders Fourage.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img