Werkgevers
0

Scherpenhuizen

Eindhoven, De Schakel 7

https://scherpenhuizen.nl/

Scherpenhuizen is een professioneel en toegewijd Brabants familiebedrijf. Onze bijzondere medewerkers – ja, soms ook bijzonder eigenwijs – zijn gepassioneerd van verse groente en fruit. Wij snappen dan ook als geen ander wat de teler beweegt. Dat maakt ons de betrouwbare en deskundige partner van kwaliteitstelers in binnen- en buitenland. Met onze 50.000 m² vloeroppervlak kunnen wij elke hoeveelheid versproducten verpakken, vermarkten en vervoeren. Uw verse producten zijn bij Scherpenhuizen in goede handen.

Dankzij onze liefde voor het vak, deskundigheid en een nuchtere kijk op de zaak kunnen wij zelfs de meest ingewikkelde taken aan. Dat is belangrijk, want verse aubergines verpakken, opslaan en op het juiste moment bezorgen in meer dan 15 landen voor de belevering van een paar duizend winkels kan knap ingewikkeld zijn. Gelukkig laten wij ons niet snel van de wijs brengen. Warme produktstromen of koude produktstromen: bij Scherpenhuizen gaan we tot het uiterste voor zowel teler als klant.

Werken vóór Scherpenhuizen doen onze medewerkers niet. Zij zijn Scherpenhuizen. Als onmisbaar onderdeel van de organisatie. Scherpenhuizen is een bedrijf van mensen en onze mensen zijn dan ook… Scherpenhuizen!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img