Werkgevers
0

SHOCO Tilburg B.V.

Terug naar alle resultaten

SHOCO Tilburg B.V.

BREDA, Postbus 3283

De naam Shoco is een samentrekking van Shots en Cocktails. Daar blijft het uiteraard niet bij. Shoco is een modern ‘borrelcafe’ met een uitgebreide drankkaart vol met cocktails, shots, gin-tonics en andere premium mixers. Uiteraard serveren wij ook heerlijke wijnen en bieren.


Het interieur van Shoco heeft verschillende stijlen. Van warme burlesque invloeden tot de strakke toepassing van staal. Als leidraad is er gekozen voor een warme en moderne uitstraling. Vele details zijn steeds weer opnieuw te ontdekken als je bij Shoco terugkomt.Een van de grote eyecatchers is het ‘Samsara’ doek achter de bar van kunstenaar James Chiew.


Daarnaast is er een uitgebreide barfood kaart met Oosterse en Zuid-Amerikaanse invloeden. Denk hierbij aan mini-taco's, tortilla's, nachos, bao-buns, yakitori en andere specialiteiten. Gezellig borrelen in een warme en ongedwongen sfeer.

Naarmate de avond vordert zal ook de muziek een belangrijke rol spelen.

 Shoco staat niet alleen voor dranken en barfood maar ook voor disco! Onze DJ's zullen je vermaken met de beste 70's 80's en 90's disco classics. Ondersteund door het geluidssysteem van Vision Accoustics is het geluid meer dan alleen hoorbaar. Het geluid zorgt voor een ultieme ervaring tot in de late uurtjes.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img