Werkgevers
0

Snelders Consulting

Terug naar alle resultaten

Snelders Consulting

Alles start met het juiste inzicht
Bij Snelders Consulting willen we graag adviezen geven die aansluiten bij de ambitie van de ondernemer en de actuele situatie van de onderneming. Daarvoor is het belangrijk om te ontdekken wat de ondernemerswensen zijn en welke kansen en bedreigingen relevant zijn voor de onderneming. Een uitgebreide kennismaking, met de juiste vragen, is dan ook een noodzakelijke aftrap voor een goede samenwerking en de juiste adviezen.

Een realistisch plan van aanpak.
Als de wensen en mogelijkheden duidelijk zijn, is het tijd voor een realistisch plan van aanpak. Verpakt in een werkbaar en handzaam document. Met daarin duidelijke mijlpalen. Voor de ondernemer in kwestie, voor ons als betrokken adviseur. Maar ook voor externe contactpersonen, als dat van toepassing is.

Een vinger aan de pols.
Een plan hebben is mooi. Je eraan houden is een ander verhaal. De praktijk wil namelijk nog wel eens anders zijn dan vooraf gedacht. Juist daarom is het belangrijk te weten dat Snelders Consulting altijd een vinger aan de pols houdt. Van enkele keren per jaar, tot een zeer frequente begeleiding als de situatie daar om vraagt.

Aanpassen en bijsturen.
Afhankelijk van de actualiteit kan het nodig zijn om het oorspronkelijke plan nog eens opnieuw te bezien. En aan te passen als dat nodig is. Want hoe goed een plan ook bedacht kan zijn. Het plan is een middel om je ondernemersdoelen te behalen… en niet andersom.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img