Werkgevers
0

Spuiterij Munsters

Terug naar alle resultaten

Spuiterij Munsters

DEURNE, Daalder 7

https://spuiterijmunsters.nl/

Spuiterij Munsters is de partner op het gebied van schadeherstel, richttechniek en spuitwerk aan alle soorten en maten wegtransportmiddelen. We spreken de taal van de fleetowner, snappen de gedachtegang van de particulier, beheersen het truckersjargon en delen de vooruitstrevende ideeën van de fabrikant en carrosseriebouwer.

We staan garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau waarbij afspraak ook écht afspraak is. Dit in combinatie met heldere communicatie en transparantie maakt dat wij het vertrouwen van velen binnen- en buiten de landsgrenzen hebben gewonnen.

Werken bij Spuiterij Munsters betekent gegarandeerd werkplezier, diversiteit in werkzaamheden, collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling als vakman én mens!

Aangezien wij ons vakmanschap en serviceniveau continue naar een hoger plan willen tillen hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze mensen. Naast externe opleidingen bieden we onze mensen ook interne opleidingsmogelijkheden.

Stage Als erkend leerbedrijf bieden we Ieder jaar één of enkele stageplaatsen aan voor onze vakkanjers van de toekomst. Volg je, of ga je een BBL opleiding volgen voor de vakgebieden 'autospuiter' of 'autoschadehersteller' dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Ook middelbare scholieren krijgen geregeld de kans om via een snuffelstage een kijkje in onze keuken te nemen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img