Werkgevers
0

Stichting Onderwijsgroep Oost-Brabant

Terug naar alle resultaten

Stichting Onderwijsgroep Oost-Brabant

Helmond, Schootense Dreef 35

https://www.onderwijsgroepoostbrabant.nl/

Onderwijsgroep Oost-Brabant is een samenwerkingsstichting van zowel openbare als algemeen-bijzondere scholen voor voortgezet onderwijs in Beek en Donk, Deurne, Gemert en Helmond. Het Jan van Brabant College, het Commanderij College en het Willibrord Gymnasium maken onderdeel uit van Onderwijsgroep Oost-Brabant. Onze scholen bieden onderwijs van praktijkonderwijs tot gymnasium.

Wij werken vanuit de kernwaarden: samen leren, samen werken en samen leven. Zo halen we het beste uit onze leerlingen en onze medewerkers. Bij Onderwijsgroep Oost-Brabant gaan we voor hoog kwalitatief en toekomstgericht onderwijs in Oost-Brabant.

Onderwijsgroep Oost-Brabant bestaat uit zeven scholen in de plaatsen Beek en Donk, Deurne, Gemert en Helmond. Onze scholen bieden alle onderwijsniveaus: van praktijkonderwijs tot gymnasium. Daarnaast bieden wij bij het Jan van Brabant College Gasthuisstraat de Eerste Opvang voor Anderstaligen (EOA).

Werken bij
Onderwijs is altijd in ontwikkeling en in beweging. Als collega draag je hieraan bij! Wij vinden het belangrijk om te blijven leren. Samen leren, van elkaar, van de leerlingen en van de buitenwereld. Wil je op een ondernemende en innovatieve manier met het onderwijs bezig zijn? Eén van onze scholen past ongetwijfeld bij jou!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img