Werkgevers
0

TC&O Management voor Mobiliteit BV

Terug naar alle resultaten

TC&O Management voor Mobiliteit BV

Eersel, Markt 46

Wie zijn wij?

Transparantie, eenvoud en ontzorging op gebied van mobiliteit, dat is waar TC&O Management voor Mobiliteit voor staat. Dagelijks zorgen wij dat het vervoer van en naar werk, dagbesteding of school goed verloopt voor duizenden mensen, tegen het hoogste comfort voor de reiziger en het hoogste gemak voor de 'opdrachtgever' van het vervoer.

Onze afdeling TC&O Mobydesk zorgt voor de administratie van woon-werk en zakelijk verkeer met bijbehorende vergoedingen of inhoudingen. De afdeling Bureau Vervoer TC&O zorgt voor de administratie en controle op Contractvervoer en Leerlingenvervoer.

We werken voor een breed scala aan opdrachtgevers, elk met hun eigen specifieke vraagstukken en wensen. Daarom werken wij aan maatwerkoplossingen: eenvoudig in gebruik, transparant en vaak modulair opgebouwd, toegankelijk via een online portaal.

Daarnaast bedenken we innovatieve online oplossingen en apps die mobiliteit transparanter en eenvoudiger maken. Zorg jij dat de mutaties op het vervoer goed binnen komen? Wij hebben ruimte voor een web developer

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img