Werkgevers
0

Theo Boons B.V.

Terug naar alle resultaten

Theo Boons B.V.

Helmond, Schootense Dreef 29

www.tmn.nl

Wat we doen
IJzige januaridagen, tropische middagen in augustus of stevige stormen: niets is zo veranderlijk als het weer. Het buitenklimaat beheersen is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Voor beheersing van het binnenklimaat volstaat één handeling: contact opnemen met ons. TheoBoons is een flexibel installatiebedrijf, gespecialiseerd in W- en HVAC-installaties en gevestigd in het mooie Helmond. Door slimme samenwerkingen kunnen we terugvallen op decennialange ervaring en technisch vernuft. Onze mensen werken met maximale klantgerichtheid. Met ons team van vakkundige technici vinden we altijd een maatwerkoplossing die past als een Italiaans maatpak. We slagen er elke keer in tot samenwerkingen te komen die even duurzaam zijn als onze installaties en technieken.

Jouw partner in de energietransitie
Wat we allemaal doen? Bijna alles op het gebied van inpandige verwarming, koeling, ventilatie en sanitair is onze specialiteit. In ons werk hebben we een sterke focus op nieuwe, toekomstgerichte technieken. Onze nadruk ligt op warmtepompsystemen, hybride pompen en duurzame installatieoplossingen. Zo zijn we partner in de energietransitie en de verduurzaming van woningen of bedrijfspanden. We dragen samen bij aan een stabieler klimaat, zowel binnen als buiten.

Onze klanten
We werken bij TheoBoons Installaties in opdracht van een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Vaak zijn dat projectontwikkelaars of ondernemers die een flexibele installateur voor het hele plan zoeken. Ook aannemers en mensen met verduurzamingsinitiatieven weten ons steeds beter te vinden. Daarnaast ook ontwikkelaars die waarde hechten aan installaties van Champions League-niveau. Utiliteitsbouw, woningbouw of iets anders: vinden we allemaal goed en leuk. Lekker gevarieerd dus, daar houden we van.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img