Werkgevers
0

Tuincentrum Soontiëns

Terug naar alle resultaten

Tuincentrum Soontiëns

Eindhoven, Urkhovenseweg 570

www.tuincentrumsoontiens.nl

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en richt zich op verschillende werkgebieden in het groen. Zo hebben we niet alleen een tuincentrum, maar ook een hoveniersbedrijf, een boomverzorgingsafdeling, een afdeling Stadsnatuur en een afdeling Ecology.

Ons tuincentrum is een écht groencentrum, de focus ligt op planten en alles wat nodig is om die planten te laten floreren in de tuin. Met ons hoveniersbedrijf verzorgen wij tuinaanleg, tuinonderhoud en renovatie, van een kleine particuliere tuin tot gemeentelijk groen. De afdeling Stadsnatuur houdt zich bezig met vergroening in stedelijke omgeving en groene oplossingen voor vraagstukken rondom klimaatverandering, zoals waterberging en groendaken. Met Soontiëns Ecology richten wij ons op ecologisch advies en ecologische begeleiding, met name rond de bestrijding en het beheer van invasieve exoten.

Kortom, wij zijn een veelzijdig bedrijf met één gemene deler: groen! In ons bedrijf werken dan ook vooral mensen die een passie hebben voor groen en natuur.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img